Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Thompson, Michael
Автор Willetts, Paul
Автор Anderson, Sharron
Автор Brereton, Paul
Автор Wood, Roger
Дата выпуска 2002
dc.description Two foodstuffs, wheat and green coffee, have been sampled from bulk lots by multiple samplers in the sampling analogue of a collaborative trial. For wheat the variation between samplers, contributing to the standard deviation of sampling reproducibility, was significant for two analytes. No significant sampling reproducibility variation was found in the coffee results, although significant sampling repeatability variation was detected.
Формат application.pdf
Издатель Royal Society of Chemistry
Название Collaborative trials of the sampling of two foodstuffs, wheat and green coffee
Тип research-article
DOI 10.1039/b200922f
Electronic ISSN 1364-5528
Print ISSN 0003-2654
Журнал Analyst
Том 127
Первая страница 689
Последняя страница 691
Аффилиация Thompson Michael; School of Biological and Chemical Sciences, Birkbeck College (University of London)
Аффилиация Willetts Paul; Food Standards Agency, Aviation House
Аффилиация Anderson Sharron; Central Science Laboratory
Аффилиация Brereton Paul; Central Science Laboratory
Аффилиация Wood Roger; Food Standards Agency, Institute of Food Research
Выпуск 5
Библиографическая ссылка M. Thompson, M. H. Ramsey, Analyst, 1995, 120, 261, 270
Библиографическая ссылка M. H. Ramsey, A. Argyraki, M. Thompson, Analyst, 1995, 120, 2309, 2317
Библиографическая ссылка S. Squire, M. H. Ramsey, M. J. Gardner, Analyst, 2000, 125, 139, 145
Библиографическая ссылка S. Squire, M. H. Ramsey, J. Environ. Monit., 2001, 3, 288, 294
Библиографическая ссылка P. Lischer, R. Dahinden, A. Desaules, Sci. Total Environ., 2001, 264, 119, 126

Скрыть метаданые