Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Дата выпуска 2012
ISBN 978-1-84755-916-6
Формат application.pdf
Издатель Royal Society of Chemistry
Название All Purpose Tween (APT) agar – modified (for H2O2 detection)
Тип other
DOI 10.1039/9781847551450-00663
Журнал Handbook of Culture Media for Food and Water Microbiology 3rd Edition
Первая страница 663
Последняя страница 665
Библиографическая ссылка J.B. Evans, C.F. Niven, Nutrition of the heterofermentative lactobacilli that cause greening of cured meat products., J. Bacteriol., 1951, 62, 599, 603
Библиографическая ссылка G. Reuter, Laktobazillen und eng verwandte Mikroorganismen in Fleisch und Fleischerzeugnissen. 2.Mitteilung: Die Charakterisierung der isolierten Laktobazillenstamme., Fleischwirtschaft, 1970, 50, 954, 962
Библиографическая ссылка R. Whittenbury, Hydrogen peroxide formation and catalase activity in the lactic acid bacteria., J. Gen. Microbiol., 1964, 35, 13, 26

Скрыть метаданые