Дата выпуска |
2012 |
ISBN |
978-1-84755-916-6 |
Формат |
application.pdf |
Издатель |
Royal Society of Chemistry |
Название |
All Purpose Tween (APT) agar – modified (for H2O2 detection) |
Тип |
other |
DOI |
10.1039/9781847551450-00663 |
Журнал |
Handbook of Culture Media for Food and Water Microbiology 3rd Edition |
Первая страница |
663 |
Последняя страница |
665 |
Библиографическая ссылка |
J.B. Evans, C.F. Niven, Nutrition of the heterofermentative lactobacilli that cause greening of cured meat products., J. Bacteriol., 1951, 62, 599, 603 |
Библиографическая ссылка |
G. Reuter, Laktobazillen und eng verwandte Mikroorganismen in Fleisch und Fleischerzeugnissen. 2.Mitteilung: Die Charakterisierung der isolierten Laktobazillenstamme., Fleischwirtschaft, 1970, 50, 954, 962 |
Библиографическая ссылка |
R. Whittenbury, Hydrogen peroxide formation and catalase activity in the lactic acid bacteria., J. Gen. Microbiol., 1964, 35, 13, 26 |