Дата выпуска |
2012 |
ISBN |
978-1-84755-916-6 |
Формат |
application.pdf |
Издатель |
Royal Society of Chemistry |
Название |
Baird-Parker agar |
Тип |
other |
DOI |
10.1039/9781847551450-00669 |
Журнал |
Handbook of Culture Media for Food and Water Microbiology 3rd Edition |
Первая страница |
669 |
Последняя страница |
673 |
Библиографическая ссылка |
A.C. Baird-Parker, An improved diagnostic and selective medium for isolating coagulase positive staphylococci., J. Appl. Bacteriol., 1962, 25, 12, 19 |
Библиографическая ссылка |
A.C. Baird-Parker, E. Davenport, Staphylococcus aureus, J. Appl. Bacteriol., 1965, 28, 390, 402 |
Библиографическая ссылка |
J. Harvey, A. Gilmour, Application of current methods for isolation and identification of staphylococci in raw bovine milk., J. Appl. Bacteriol., 1985, 59, 207, 221 |
Библиографическая ссылка |
B.A. Smith, A.C. Baird-Parker, Proteus, Staphylococcus aureus., J. Appl. Bacteriol., 1964, 27, 78, 82 |
Библиографическая ссылка |
P. Zangerl, Staphylococcus aureus, Arch. Lebensmittelhyg., 1999, 50, 4, 9 |