Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Gregory, Margaret E.
Автор Kon, S. K.
Автор Rowland, S. J.
Автор Thompson, S. Y.
Дата выпуска 1955
dc.description The detailed composition of samples of milk from three blue whales (Balaenoptera sibbaldi) is reported in terms of total solids, fat, solids-not-fat, total protein, casein, soluble proteins, non-protein nitrogen, lactose, chloride, ash, calcium, phosphorus, sodium, potassium, magnesium, vitamin A, thiamine, biotin, riboflavin, nicotinic acid, vitamin B<sub>6</sub>, pantothenic acid and vitamin B<sub>12</sub>.The composition of the milk of the whale is compared with that of other species.
Формат application.pdf
Издатель Cambridge University Press
Копирайт Copyright © Proprietors of Journal of Dairy Research 1955
Название 578. The composition of the milk of the blue whale
Тип research-article
DOI 10.1017/S0022029900007615
Electronic ISSN 1469-7629
Print ISSN 0022-0299
Журнал Journal of Dairy Research
Том 22
Первая страница 108
Последняя страница 112
Аффилиация Gregory Margaret E.; University of Reading
Аффилиация Kon S. K.; University of Reading
Аффилиация Rowland S. J.; University of Reading
Аффилиация Thompson S. Y.; University of Reading
Выпуск 1

Скрыть метаданые