Автор |
Heldman, D. R. |
Дата выпуска |
1983 |
Формат |
application.pdf |
Издатель |
Taylor & Francis Group |
Копирайт |
Copyright Taylor and Francis Group, LLC |
Название |
A review of: “HANDBOOK OF FOOD ISOTHERMS: WATER SORPTION PARAMETERS FOR FOOD AND FOOD COMPONENTS”, by Hector A. Iglesias and Gorge Chirife Departamento de Industrlas Facultad de Ciencias Exactas y Naturales Uniyersidad de Buenos Aires, Argentina Published by: Academic Press, Inc. Ill Fifth Avenue New York, NY 10003 |
Тип |
research-article |
DOI |
10.1080/07373938408959855 |
Electronic ISSN |
1532-2300 |
Print ISSN |
0737-3937 |
Журнал |
Drying Technology |
Том |
2 |
Первая страница |
563 |
Последняя страница |
566 |
Аффилиация |
Heldman, D. R.; Department of Food Science and Human Nutrition, Michigan State University |
Выпуск |
4 |