Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Fredholm, Hugo
Дата выпуска 1963
Формат application.pdf
Издатель Taylor & Francis Group
Копирайт Copyright Taylor and Francis Group, LLC
Название 5′-Mono-, Di- and Triphosphates of Adenosine in Beef and Pork Kept under Refrigeration
Тип research-article
DOI 10.1080/00015126309435661
Print ISSN 0001-5121
Журнал Acta Agriculturae Scandinavica
Том 13
Первая страница 353
Последняя страница 358
Аффилиация Fredholm, Hugo; Research Laboratory Department, Sveriges Slakteriförbund
Выпуск 4
Библиографическая ссылка Bergkvist, R. 1957. The separation and estimation of nucleotides. Acta Chemica Scan-dinavica, 11: 1465–72.
Библиографическая ссылка Grau, R. and Hamm, R. 1953. Eine einfache Methode zur Bestimmung der Wasserbindung in Muskel. Die Naturwissenschaften, 40: 29
Библиографическая ссылка Urbin, M. C., Darrel, A. Z. and Wilson, G. D. 1962. Observations on a method of determining the water binding properties of meat. Journ. Animal Science, 21: 9–13.
Библиографическая ссылка Wierbicki, E, Kunkle, L. E. and Deatherage, F. E. 1957. Changes in the water-holding capacity and cationic shifts during the heating and freezing and thawing of meat as revealed by a simple centrifugal method for measuring shrinkage. Food Technol., 11: 69
Библиографическая ссылка Wierbicki, E. and Deatherage, F. E. 1958. Determination of water-holding capacity of fresh meat. Journ. Agr. Food Chem., 6: 387

Скрыть метаданые