Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Madsen, Arne
Автор Mason, V. C.
Автор Weidner, Kirsten
Дата выпуска 1965
Формат application.pdf
Издатель Taylor & Francis Group
Копирайт Copyright Taylor and Francis Group, LLC
Название 3. The Effect of Heated and Unheated Fish Meals on Protein Synthesis, Daily Gain and Carcass Composition of Pigs
Тип research-article
DOI 10.1080/00015126509433119
Print ISSN 0001-5121
Журнал Acta Agriculturae Scandinavica
Том 15
Первая страница 213
Последняя страница 234
Аффилиация Madsen, Arne; The National Research Institute of Animal Husbandry
Аффилиация Mason, V. C.; The National Research Institute of Animal Husbandry
Аффилиация Weidner, Kirsten; The National Research Institute of Animal Husbandry
Выпуск 3-4
Библиографическая ссылка Andersen, A. C. 1934. “II. Om bestemmelse af proteinstoffernes fordojelighed gennem dyreforsog og ved hjælp af pepsin-saltsyre”. In 155. beretning fra forsogslaboratoriet 105–116. Copenhagen
Библиографическая ссылка Armstrong, D. G. and Mitchell, H. H. 1955. Protein nutrition and the utilization of dietary protein at different levels of intake by growing swine. J. Animal Sci., 14: 49–68.
Библиографическая ссылка Carpenter, K. J. 1960. The estimation of the available lysine in animal protein foods. Biochem. J., 77: 604–610.
Библиографическая ссылка Clausen, H. 1936. “Bedommelse af forsogssvinene i slagtet tilstand”. In 169. beretning fra forsogslaboratoriet 20–22. Copenhagen
Библиографическая ссылка Clausen, H. 1963. “Slagterisvinenes aminosyrebehov”. In Landokonomisk Forsogslaboratoriums Årbog 220Copenhagen
Библиографическая ссылка Clausen, H., Madsen, A. and Hansen, V. 1962. “Aminosyrer”. In Landokonomisk Forsogslaboratoriums Arbog 227–248. Copenhagen
Библиографическая ссылка Clausen, H., Nortoft, Thomsen R. and Pedersen, O. K. 1964. “Fremgangsmåden ved opmåling af karbonadearealet”. In 344. beretning fra forsogslaboratoriet 34Copenhagen
Библиографическая ссылка Homb, T. 1962. The protein quality of different types of herring meal, as determined in balance experiments with young growing pigs. Norges Landbrukshogskole, Foringsforsokene, Beretning, 109: 1–31.
Библиографическая ссылка Jakodsen, P. E. and Weidxer, Kirsten. 1962. Dyrefysiologi II. (Ovelsesvejledning for landbrugs-, mejeribrugs- og licentiatstuderende ved Den kgI. Veterinær- og Landbohojskole.) , 2nd revised edition, Copenhagen: D.S.R..
Библиографическая ссылка Kominz, D. R. 1962. A method for the improved resolution of basic amino acids in the automatic amino acid analyzer. J. of Chromatography, 9: 253–254.
Библиографическая ссылка Lund, Å. 1935. “Fysiologiske undersogelser vedrorende svinenes vækst”. In Beretning fra N.J.F.'s 5. kongres 637Copenhagen
Библиографическая ссылка Madsen, A. 1962. “Færdige foderblandinger til slagterisvin”. In Landokonomisk Forsogslaboratoriums Årbog 172Copenhagen
Библиографическая ссылка Mason, V. C. and Weidner, Kirsten. 1964a. The effect of heat on the amino acid, fatty-acid and B-vitamin composition of fish meal. Acta Agriculturæ Scandinavica, XIV: 87–95.
Библиографическая ссылка Mason, V. C. and Weidner, Kirsten. 1964b. An evaluation of chemical methods for predicting the amino acid value of proteins in heated and unheated feeds to rats. Acta Agriculturæ Scandinavica, XIV: 113–125.
Библиографическая ссылка Moore, S., Spackman, D. H. and Stein, W. 1958. Chromatography of amino acids on sulphonated polystyrine resins. Anal. Chem., 30: 1185–1190.
Библиографическая ссылка Nortoft, Tiiomsen R. 1965. Personal communication
Библиографическая ссылка Sjollema, B. and Wedemeyer, K. 1935. Bestimmung des verdaulichen Proteins. Handbuch der Lebensmittelchemie, 2: 610–611.
Библиографическая ссылка Skeggs, H. R. and Wright, L. D. 1944. The use of lactobacillus arabinosus in the microbiological determination of pantothenic acid. J. Biol. Chem., 156: 21–26.

Скрыть метаданые