Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Nielsen, J. Juul
Автор Weidner, Kirsten
Дата выпуска 1966
Формат application.pdf
Издатель Taylor & Francis Group
Копирайт Copyright Taylor and Francis Group, LLC
Название A Column Chromatographic Method for the Determination of Available Lysine
Тип research-article
DOI 10.1080/00015126609434175
Print ISSN 0001-5121
Журнал Acta Agriculturae Scandinavica
Том 16
Первая страница 144
Последняя страница 146
Аффилиация Nielsen, J. Juul; Department of Animal Physiology, The National Research Institute of Animal Science
Аффилиация Weidner, Kirsten; Department of Animal Physiology, The National Research Institute of Animal Science
Выпуск 3-4
Библиографическая ссылка Carpenter, K. J. 1960. The estimation of the available lysine in animal-protein foods. Biochem. J., 77: 604–610.
Библиографическая ссылка Eggum, B. O. 1965a. Proteinvurdering. Aminosyresammensætning i relation til biologisk værdi, Uddevalla: N.J.F.'s seminar.
Библиографическая ссылка Eggum, B. O. 1965b. Proteinbewertung. Das Verhältnis zwischen der Aminosäurezusammensetzung und der biologischen Wertigkeit, 1965Giessen: Tagungsbericht.
Библиографическая ссылка Hamilton, P. B. 1958. Ion-exchange chromatography of amino acids. Effect of resin particle size on column performance. Anal. Chem., 30: 914–919.
Библиографическая ссылка Madsen, A., Mason, V. C. and Weidner, Kirsten. 1966. The effect of heated and unheated fish meals on protein synthesis, daily gain and carcass composition of pigs. Acta Agriculturæ Scandinavica, 15: 213–234.
Библиографическая ссылка Mason, V. C. and Weidner, Kirsten. 1964. An evaluation of chemical methods for predicting the amino acid value of proteins in heated and unheated feeds to rats. Acta Agriculturæ Scandinavica, 14: 113–125.
Библиографическая ссылка Rao, S. R. 1963. Determination of available lysine in oilseed meal proteins. Anal. Chem., 35: 1927–1930.

Скрыть метаданые