Мобильная версия

Доступно журналов:

3 288

Доступно статей:

3 891 637

 

Скрыть метаданые

Автор Rølle, Gudrun
Автор Eggum, Bjørn O.
Дата выпуска 1971
Формат application.pdf
Издатель Taylor & Francis Group
Копирайт Copyright Taylor and Francis Group, LLC
Название A Comparative Protein Evaluation with Tetrahymena pyriformis W. and Rats
Тип research-article
DOI 10.1080/00015127109433429
Print ISSN 0001-5121
Журнал Acta Agriculturae Scandinavica
Том 21
Первая страница 69
Последняя страница 72
Аффилиация Rølle, Gudrun; Institute of Hygiene, University of Aarhus
Аффилиация Eggum, Bjørn O.; Department of Animal Physiology and Chemistry, National Institute of Animal Sciences
Выпуск 1
Библиографическая ссылка Anderson, M. E. and Williams, H. H. 1951. Microbiological evaluation of protein quality. 1. A colorimetric method for the determination of the growth of Tetrahymena geleii W. in protein suspensions. J. Nutr., 44: 335
Библиографическая ссылка Baum, F. and Haenel, H. 1965. Über die Bestimmung der biologischen Eiweisswertigkeit mit Tetrahymena pyriformis W. 1. Mitt. Methodische Hinweise und Bestimmung der Wertigkeit einiger Nahrungsmittel. Die Nahrung, 9(5): 517
Библиографическая ссылка Baum, F. 1966a. Über die Bestimmung des biologischen Eiweisswertes mit Tetrahymena pyriformis W. 2. Mitt. Der Eiweisswert verschiedener Lebens- und Futtermittel. Die Nahrung, 10(6): 453
Библиографическая ссылка Baum, F. 1966b. Über die Bestimmung des biologischen Eiweisswertes mit Tetrahymena pyriformis W. 3. Mitt. Die Wirkung von Aminosäurezusätzen und Lagerdauer auf den Eiweisswert von Getreidemehlen. Die Nahrung, 10(7): 571
Библиографическая ссылка Baum, F. 1968. Über die Bestimmung des biologischen Eiweisswertes mit Tetrahymena pyriformis W. 4. Mitt. Der Einfluss des Backprozesses auf den Eiweisswert von Roggenmischbroten. Die Nahrung, 12(1): 61
Библиографическая ссылка Bergner, H., Münchow, H. and Koch, R. 1968. Untersuchungen zur Proteinbewertung von Futtermitteln. 5. Mitt. Vergleichende Eiweissqualitätsuntersuchungen im Tierversuch und auf mikrobiologischer Basis mit der Protozoe Tetrahymena pyriformis W. Arch. Tierernähr., 18(3)
Библиографическая ссылка Dunn, M. S. and Rockland, L. B. 1947. Biological value of proteins with Tetrahymena geleii H. Proc. Soc. Biol. Med., 64: 377
Библиографическая ссылка Eggum, B. O. and Mercer, N. H. 1964. En biologisk proteinvurdering ved hjælp af rotter. Ugeskr. Landm.,
Библиографическая ссылка Fernell, W. R. and Rosen, G. D. 1956. Microbiological evaluation of protein quality with Tetrahymena pyriformis W. 1. Characteristics of growth of the organisms and determination of relative nutritive value of intact proteins. Brit. J. Nutr., 10: 143
Библиографическая ссылка Helms, P. and Rølle, G. Nutritive evaluation of protein quality with Tetrahymena pyriformis W. Evaluation of novel protein products. Wenner-Gren Center. International Symposium. Series V. Vol. 14, pp.259
Библиографическая ссылка Moore, S., Spackman, D. H. and Stein, W. H. 1958. Chromatography of amino acids on sulphonated polysterene resins. Anal. Chem., 30(7): 1185
Библиографическая ссылка Pilcher, H. L. and Williams, H. H. 1954. Microbiological evaluation of protein quality. II. Studies of the responses of Tetrahymena pyriformis W. to intact proteins. J. Nutr., 53: 589
Библиографическая ссылка Rockland, L. B. and Dunn, M. S. 1949. Determination of the biological value of proteins with Tetrahymena geleii H. Food Technol., 3: 289
Библиографическая ссылка Rosen, G. D. and Fernell, W. R. 1956. Microbiological evaluation of protein quality with Tetrahymena pyriformis W. 2. Relative nutritive values of proteins in foodstuffs. Brit. J. Nutr., 10: 156
Библиографическая ссылка Stott, J. A., Smith, H. and Rosen, G. D. 1963. Microbiological evaluation of protein quality with Tetrahymena pyriformis W. 3. A simplified assay procedure. Brit. J. Nutr., 17: 227
Библиографическая ссылка Weidner, K. and Eggum, B. O. 1966. Proteinhydrolysis: A description of the method used at the department of animal physiology in Copenhagen. Acta Agric. Scand., 16: 115

Скрыть метаданые